Stiri

Cher va sustine pe 5 februarie 2011 ultimul concert la Las Vegas

Cher va sustine pe 5 februarie 2011 ultimul concert la Las Vegas

Este vorba de ultimul concert pe care solista il va sustine la casinoul Caesars Palace, concert care va incheia seria de aproximativ 200 de spectacole pe care le va fi sustinut Cher in cadrul unui contract ce a durat aproape 3 ani de zile.

Ultima serie de concerte va debuta pe 11 ianuarie 2011 iar cei de la Caesars Palace au anuntat ca biletele vor fi puse in vanzare la sfarsitul acestei saptamani.

Nu am gasit suma exacta pe care a incasat-o Cher pentru ce trei ani de concerte (probabil intre 200 si 400 de milioane de dolari) dar va putem spune ca un bilet la unul din spectacolele (care dureaza 90 de minute) de la Ceasars Palace Colosseum Theatre costa intre 90 si 250 de dolari.

La doar o luna dupa despartirea de Cher, Cei de la Caesars Palace o asteapta, din 15 martie pe Celine Dion. Cantareata canadiana revine dupa un prim contract de 5 ani care i-a adus mai mult de 400 de milioane de dolari.

Mai jos, va ofer cateva secvente dintr-unul din spectacolele lui Cher in Las Vegas, asa ca sa ne facem o idee despre ce e vorba.

Sursa: www.artistdirect.com Autor: Daimon, postat vineri, 24 septembrie 2010, 13:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri