Stiri

"Chinese Democracy" BANNED

"Chinese Democracy" BANNED

Noul album Guns N' Roses "Chinese Democracy" a fost interzis in China din cauza titlului. Un articol din Global Times, titreaza: "Trupa Americana a lansat un atac la adresa Chinei cu acest material", internautii chinezi fiind de parere ca "varful sulitei este indreptat spre China".

In acelasi timp publicatia pretinde ca albumul face parte dintr-un complot din partea vestului de a "patrunde si controla lumea folosind drept pion, democratia". Alte articole susutin ca cel mai mare importator de materiale audio, China National Publications Import and Export Group, a atentionat retailerii chinezi sa nu-si faca stocuri.

La un mare numar de site-uri, incluzand-ul si pe cel official chinesedemocracy.com, a fost limitat accesul de pe teritoriul chinez, singura sursa de noutati pentru fanii din RP Chineza ramanand MySpace-ul trupei. Reactia oficiala din partea Ministerului Chinez al Culturii nu a intarziat sa apara, TELEGRAPH citand: "acum aflam si noi despre interdictii" , adaugand "poate fii doar un zvon"...

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 26 noiembrie 2008, 15:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri