Stiri

Cine este Lana Del Ray si de ce imi place? (artist nou)

Cine este Lana Del Ray si de ce imi place? (artist nou)

 

Lana Del Rey, cunoscuta si sub numele de Lizzy Grant, este o tanara artista de 24 de ani nascuta in Lake Placid, undeva langa granita canadiana, si crescuta in Alabama, New Jersey si New York. Ca o cireasa neagra pe tortul ei nomad, Lana a ales sa se stabileasca permanent in Londra. Acolo scrie, inregistreaza si umple salile de concerte.
 
Nu stiu daca ati auzit de Lana Del Rey, dar trebuie. Aceasta domnisoara sofisticata are atitudine, voce, talent cat cuprinde si un single nou cu doua fete, "Video Games" si "Blue Jeans".
 
Aparent o "papusica" timida, pasionata de fashion-ul anilor '60, Lana se prezinta ca fiind o Nancy Sinatra in versiunea...gangsta. Cred ca suna foarte bine, foarte autentic. Dictia aparent lenesa, atitudinea, vocea prinsa in reverb si orchestratia cruda se imbina in ceva extrem de interesant, in care se vede foarte mult potential. Nu pare un efort prea mare sa iti imaginezi show-uri live realizate meticulos, soundtrackuri sub filme bune, versiuni acustice in alb si negru si multi ochi curiosi.
 
Iata mai jos, doua dintre videoclipurile ale ei "Video Games" si "Blue Jeans":
 
 

 

 

 
Pop-ul ei cinematic si sumbru, influetat de diferiti artisti precum David Lynch, Biggie Smalls, Eminem, Bob Dylan si legendarul Leonard Cohen, a capatat si el o emblema simpatica odata cu aceasta emancipare artistica a Lanei, "Hollywood sad core" :)
 
 
Un lucru important care trebuie mentionat este faptul ca Lana lucreaza in aceasta perioada la albumul ei de debut.  Albumul ei promite multe, mai ales dupa ce asculti cele doua piese pe care le avem la dispozitie acum. Sper sincer sa-l lanseze anul acesta, ca sa ne putem bucura de ceva autentic.  
Sursa: http://www.urban.ro Autor: eliana, postat miercuri, 14 septembrie 2011, 13:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri