Stiri

Clash of the Titans

Clash of the Titans

Nascut din zei, dar crescut ca un muritor de rand, Perseu - Sam Worthington nu reuseste sa-si salveze familia de furia lui Hades - Ralph Fiennes, razbunatorul zeu al Infernului.

Perseu se ofera voluntar sa conduca o misiune periculoasa pentru a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa ia puterea din manile lui Zeus, impiedicand astfel venirea Iadului pe Pamant.

Lupta pentru suprematie ii aduce fata in fata pe oameni, regi şi zei, iar confruntarea dintre zei ameninta sa distruga pamantul.

El incepe o calatorie plina de pericole pe taramuri interzise, in fruntea unei cete de razboinici curajosi, printre care Draco (Mads Mikkelsen), care il  incurajeaza sa-si foloseasca abilitatile deosebite datorate descendentei sale divine.

Ei au de infruntat demoni invincibili si monstri infricosatori, iar unica lor sansa de supravieţuire este ca Perseu sa-si accepte puterile de zeu si sa-si creeze propriul destin, sfidandu-si soarta.

Warner Bros Pictures, in asociere cu Legendary Pictures, prezinta Clash of the Titans - Infruntarea Titanilor, o productie Thunder Road Film, o fantastica experienta cinematografica in 3D.

Regia este semnata de Louis Leterrier. Scenariul este realizat de Travis Beacham, Phil Hay si Matt Manfredi, dupa filmul “Clash of the Titans”, in regia lui Desmond Davis si scenariul lui Beverley Cross.

Producatorii filmului sunt Basil Iwanyk si Kevin De La Noy, iar producatori executivi Richard D. Zanuck, Thomas Tull, Jon Jashni si William Fay.

Imaginea este semnata de Peter Menzies, Jr., scenografia de Martin Laing, iar montajul de Martin Walsh si Vincent Tabaillon. Costumele sunt create de Lindy Hemming, iar coloana sonora este compusa de Ramin Djawadi.

Din distributie mai fac parte: Gemma Arterton in rolul lui Io, misteriosul ghid spiritual al lui Perseu pe parcursul calatoriei sale, Jason Flemyng in rolul lui Acrisius, un rege care fusese transformat intr-o creatura monstruoasa de un fulger de-al lui Zeus, Danny Huston in rolul lui Poseidon, zeul marilor si Alexa Davalos in rolul lui Andromeda, printesa condamnata la moarte in cazul in care misiunea lui Perseu esueaza.

Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures si va avea premieara si la noi in tara pe data de 16.04.2010 .

 

Sursa: cinemagia.ro Autor: Florence, postat miercuri, 07 aprilie 2010, 11:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri