Stiri

Codu' Penal, record involuntar de originalitate

Codu' Penal, record involuntar de originalitate

La eveniment au participat, cum era si firesc, o multime de prieteni de-ai acestora din muzica rap, desi lansarea a fost la concurenta cu meciul Lazio Roma - Besiktas Istanbul. Au venit sa-i sustina Adi de la Amor, insotit de iubita sa, Gianiny Munteanu, managerul trupei Parazitii, Don Baxter, Dizzy de la Morometzii, Baby Girl, alias Simona Cristocea (PR-ul Casei de discuri RBA), Smiley de la Simplu si Ombladon de la Parazitii.

Evenimentul s-a diferentiat de celelalte manifestari de genul acesta organizate de Intercont Music prin faptul ca, desi a fost vorba de o lansare, CD-urile formatiei nu au iesit inca pe piata muzicala din cauza unei defectiuni din fabrica.

'Albumul contine 20 de track-uri, fiind cel mai bun. Am lucrat la el sase luni si deja ne-am apucat sa lucram la urmatorul album. La cel de-acum au fost mai multi producatori: Puya, Baxter, Dizzy de la Morometzii, Nea Gabitz. Dar vrem sa facem singuri urmatorul material discografic', ne-a spus Shoby, unul dintre cei doi componenti ai trupei Codu' Penal.

'Ideea albumului a fost ca, in general, in familie, problemele si certurile apar din cauza banilor. Totul e pentru bani! In general, in ziua de azi, prietenii se formeaza doar daca sunt bani la mijloc si se despart tot din acest motiv. De la bani pleaca tot si tot la ei ajungi pana la urma. Si multi prieteni de-ai nostri s-au despartit de noi din acest motiv. Versurile pieselor sunt semnate de Codu' Penal. Cei care au colaborat cu noi si-au scris singuri versurile', ne-a spus Cabron.

Concertul de lansare al baietilor de la Codu' Penal a inceput dupa ora 23.30 si a durat 45 de minute. Alaturi de ei au cantat, la piesele 'Herbas', 'Anu' 2003' si 'Asa cum vrem' - care sunt incluse si pe album - Dizzy de la Morometzii si Sharky de la Cazier.

Sursa: intercont.ro: Realitatea Romaneasca Autor: Anonymous, postat marti, 02 decembrie 2003, 00:00
Tags: codu penal

Comentarii(2)

K_talinu'28-10-2005 14:18:18
K_talinu'
Codul Penal

sal...imi plac cei de la Codul Penal...de unde as putea lua si yo niste wallpaper-e cu ei...?

kool_kit05-03-2005 14:35:51
kool_kit
scrisoare

sal

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri