Stiri

Colectia primavara - vara semnata Mihaela Glavan

Colectia primavara - vara semnata Mihaela Glavan

Mihaela Glavan s-a facut remarcata pana acum pentru modele inovatoare, combinatii coloristice indraznete, folosirea unor materiale foarte interesante, dar mai ales prin faptul ca oricine poarta ceva realizat de ea primeste mai apoi laude!

Pantofii cu tocuri inalte au calapodul comod si evidentiaza foarte frumos piciorul, dand o nota de eleganta si feminitate chiar si unei tinute foarte sobre, in timp ce modelele sport dau nota de chic-urban atat de cautata de iubitorii de moda!

Fiind un nume apreciat in moda romaneasca, ea s-a evidentiat si prin colaborarea cu diversi designeri de succes, cum ar fi Irina Marinescu sau Kinga Varga. Ele au preferat adesea modele create de Mihaela pentru a intregi piesele din colectiile vestimentare pe care le lansau! Indrazneste si tu si combina hainele din garderoba ta cu accesorii propuse de un designer autohton de succes!

Admira in Galeria Foto de mai jos cateva dintre cele mai noi modele create de Mihaela Glavan si, daca iti place ceva in mod deosebit, afla ca intreaga colectie se gaseste deja in magazinul Sepala & RSM din strada Intrarea Tudor Stefan 24.
 

Sursa: acasatv.ro Autor: Florence, postat miercuri, 24 martie 2010, 11:48

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri