Stiri

Colin Farrell, ascunde-ti barbatia!

Colin Farrell, ascunde-ti barbatia!

Cele care si-ar dori sa-l admire pe Colin Farrell gol-pusca vor mai avea de asteptat. Ce-i drept, cu putin timp in urma a existat o sansa ca voyeurii sa se delecteze cu partile ascunse ale actorului preferat, insa producatorii filmului A Home at The End of The World s-au hotarit sa scoata penisul lui Colin din cadre.

Inainte de a fi lansat, orice film este testat pe un esantion de public, iar in functie de reactiile acestuia se regindesc anumite secvente. De data aceasta s-a observat ca oamenii nu s-au mai putut concentra la restul filmului dupa ce l-au vazut pe Colin gol. "Femeile au fost superexcitate, iar barbatii s-au simtit complexati" - a declarat purtatorul de cuvint al lui Colin. Din aceste motive au fost scoase in totalitate scenele in care el aparea gol. Colin insa s-a simtit in elementul sau. Din punctul lui de vedere, era mai bine ca respectivele scene sa ramina, pentru ca este convins ca are multe fane care si-ar fi dorit sa-l vada".

Pina una, alta, insa, filmul A Home at The End of The World va fi cit se poate de cuminte, iar Colin va juca rolul unui bisexual implicat intr-un complicat triunghi amoros.

Sursa: revistavip.net Autor: Anonymous, postat joi, 01 iulie 2004, 10:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri