Stiri

Concert Bob Dylan in Romania !

Concert Bob Dylan in Romania !

Conform siteului oficial al artistului american, acesta va sustine pe data de 2 iunie 2010 un concert la Bucuresti. Vom reveni in curand cu detalii referitoare la locatie, bilete si toate cele.

 

Robert Allen Zimmerman, una din legendele muzicii americane a revenit in prim planul vietii muzicale dupa ce anul trecut in iarna a lansat un album cu cantece de Craciun.

 

Bob Dylan este una din vocile de referinta a muzicii anilor ’60, pseudonimul sau de scena finnd un tribut adus poetului american Dylan Thomas. Numele sau este strans legat de ceea ce a insemnat miscarea hippie, atat in ceea ce priveste muzica cat si versurile. Nu stiu daca mai e nevoie sa amintim, dar o facem, asa ca aducere aminte, cateva din piesele nemuritoare ale lui Bob Dylan ar fi: Blowin' in the Wind", "Knockin' on Heaven's Door", "Don't Think Twice, It's Alright", "It's All Over Now, Baby Blue" sau “Like a Rolling-Stone”.

 

Artistul va canta in luna martie in Japonia, urmand ca din 2 iunie, odata cu concertul de la Bucuresti sa debuteze un mini-turneu in tarile fostului bloc comunist, timp de aproape 2 saptamani Bob Dylan urmand sa concerteze in Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Bulgaria dar si in Austria.

 

Sursa: www.bobdylan.com Autor: Daimon, postat luni, 01 martie 2010, 11:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri