Stiri

Concert Guns n’Roses la Bucuresti pe 21 septembrie 2010

Concert Guns n’Roses la Bucuresti pe 21 septembrie 2010

Avem astazi confirmarea celor anuntate in urma cu vreo saptamana, Guns n'Roses, una din ultimele trupe de un anumit calibru care nu au cantat pana acum in Romania vor sosi la Bucuresti pentru un prim concert, pe data de 21 septembrie 2010.

Desi, probabil ca azi, la vreo 4-5 zile dupa ce i-am putut vedea pe Metallica, Rammstein, Manowar, Megadeth, si in acelasi an in care au mai fost la Bucuresti, AC/DC si Aerosmith (asta ca sa ma opresc strict la trupele dintr-o anumita zona muzicala) ideea de a-l vedea pe Axl Rose impreuna cu ceea ce inseamna in 2010 Guns n'Roses nu va va face probabil sa nu dormiti noptile din cauzxa emotiei asteptatii, concertul va fi cu siguranta un eveniment pentru cei care asculta GN'R inca de la sfarsitul anilor '80.

Trupa lui Axl Rose a luat nastere in 1985 si inca de la debutul cu Appetite for Destruction s-au impus ca una din trupele importante ale acelei perioade, atat prin muzica facuta cat si prin imaginea pe care au stiut sa si-o creeze.

Multa lume considera ca aevarata Gunsd n'Roses si-a cam incheiat existenta dupa aparitia albumului The Spaghetti Incident? cu toate acestea, fara Slash si fara o parte din fostii colegi, Axl si Guns n'Roses au lansat in 2008 albumul Chinese Democracy. Gasiti mai multe detalii despre trupa la profilul Guns n'Roses de pe www.fanclub.ro

Revenind la concertul din 21 septembrie, organizat de D&D Entertainment va avea loc la Romexpo iar biletele vor fi puse in vanzare prin prin Eventim la magazinele din retelel Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Preturile biletelor vor fi de 298,2 sau 266,3 lei in zona VIP, 191,7 lei la categoria Golden Circle si 127,8 lei la categoria Normal Circle.

Sursa: www.evz.ro Autor: Daimon, postat joi, 01 iulie 2010, 14:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri