Stiri

Concert Iron Maiden la Cluj Napoca pe 15 august 2010

Concert Iron Maiden la Cluj Napoca pe 15 august 2010

La nici 24 de ore de la super concertul sustinut de AC/DC la Bucuresti, rockerii romani primesc o alta veste buna. Pe 15 august, la Cluj Napoca, vor canta britanicii de la Iron Maiden. Concertul va avea loc in parcarea mall/ului Polus Center si va fi prezentat de Clubul de Fotbal CFR Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.

Iron Maiden au mai fost in Romania in 2008, cand au concertat la Bucuresti. Vorbind desrpe acel eveniment, precum si despre viitorul concert de la Cluj, Steve Harris a afirmat:"Data trecuta, când am fost în România, în cadrul turneului «Somewhere Back in Time» din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atât mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De atfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume si abia asteptam sa cântam în sfârsit în Transilvania!"

Maiden vor promova la Cluj ultimul lor album, The Final Frontier care va fi lansat in cursul acestei veri.

In ceea ce priveste biletele, organizatorii au anuntat ca se va merge pe varianta unui pret unic de 20 de euro plus TVA. ceea ce inseamna, la cursul de astazi, mai putin de 100 de lei. Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 24 mai 2010 de pe siteul www.servuscluj.ro.

 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat luni, 17 mai 2010, 14:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri