Stiri

Concert Röyksopp în premieră în România

Concert Röyksopp în premieră în România

 

A treia ediţie a The Mission Dance Weekend ce va avea loc pe 6-7 august 2010 pe plaja de la Năvodari se anunţă de pe acum una cel puţin la fel de tare ca precedentele.

 

Primul nume anunţat de cei de la The Mission sunt norvegienii de la Röyksopp care vor cânta live pentru toţi cei care se vor afla la începutul lui august la malul Mării Negre.

 

The Mission aniversează anul acesta 10 ani de activitate, aşa că toate evenimentele vor fi deosebite din diferite puncte de vedere. Una dintre suprizele pregătite pentru vara anului 2010 este sosirea binecunoscutei trupe de origine norvegiană Röyksopp în cadrul celei de-a 3-a ediţii a Dance Weekend.

 

Dance Weekend este deja un tradiţional festival anual pe plaja Marii Negre care durează, evident, un intreg weekend estival, a reuşit ca pe parcursul primelor două ediţii, în 2008 şi respectiv 2009, să aducă in faţa publicului român artişti de talie internaţională ca: Fatboy Slim, Groove Armada, Tiesto, Armin Van Buuren, Sven Vath, Timo Maas, Roger Sanchez, Trentemoller live with band, Mylo si Glenn Morrison pe scene în faţa cărora au dansat până la răsărit de soare de la 28.000 până la 44.000 de iubitori de muzica.

 

Organizatorii nu vor întârzia să ne ofere cât de curând mai multe detalii despre eveniment, care va avea totuşi loc abia peste 6 luni, până atunci să vă spunem câteva cuvinte despre Röyksopp.

 

Norvegienii Torbjørn Brundtland şi Svein Berge. Cântă oficial împreună din 1998 iar debutul lor discografic a avut loc în 2001 cu  Melody A.M.. Cei doi abordează muzica electronică din mai multe perspective, experimentând de la  au trecut de la electropop, synthpop, house sau ambient .

 

Deşi au doar trei albume la activ Melody A.M. (2001), The Understanding (2005), Junior (2009) şi unul aşteptat anul acesta Senior, Röyksopp au câşigat o serie de premii, dintre care cel mai important este fără îndoială  Best Music Video ("Remind Me" obţinut în 2002 la MTV Europe Music Awards.

 

Dintre piesele de referinţă ale trupei amintim : „Eple”;„What else is there”;„Poor Leno”;„Remind me”;„Only this Moment”, multe dintre ele beneficiind şi de videoclipuri care le-au potenţa făcându-le şi mai atractive pentru ascultători. Ca fapt divers, amintim că Eple  a fost folosită de Apple Inc ca şi temă muzicală pentru softul de pornire a modelului Mac OS X 10.3

 Până la The Mission Dance Weekend vă las cu :

 

 

 

 

Sursa: www.themission.ro Autor: Daimon, postat marti, 16 februarie 2010, 14:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri