Stiri

Concert unplugged in Parcul Izvor, cu ocazia Earth Hour 2010

Concert unplugged in Parcul Izvor, cu ocazia Earth Hour 2010

Pe 27 martie 2010, Earth Hour va fi punctat printr-un eveniment care va avea loc in Parcul Izvor incepand cu ora 20:30. Evenimentul va consta intr-un show care va dura 60 minute, la care vor participa SISTEM, Mihai Margineanu, Lu Cozma (o tanara solista din Marea Britanie) si trupa Raja care va pune in scena un spectaculos numar de jonglerie cu flacari. Pe tot parcursul celor 60 minute Astroclubul Bucuresti va pune la dispozitia publicului aparatura speciala pentru o sesiune de observatii astronomice. Tot din Parcul Izvor se va da semnalul stingerii tuturor luminilor din Palatul Parlamentului.

Concertul este sustinut de Coca Cola si Recolamp, partener traditional Earth Hour.

Aflat la cea de-a patra editie in anul 2010, Earth Hour este un apel global la acţiune care se adresează fiecăruia dintre noi, fiecărei companii şi fiecărei comunităţi. Un apel la responsabilizare, iniţiativă şi la solidaritate, toate menite să construiască un viitor sustenabil. Campania este organizată de WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizaţie de mediu din lume.
 
Earth Hour a fost organizat pentru prima oară în 2007 in Sydney, Australia,  când  2,2 milioane de case şi sedii de companii au stins luminile timp de o oră. Doar un an mai târziu, evenimentul a devenit global, antrenând 100 de milioane de oameni din 35 de ţări.

Campania din 2009 a implicat 4088 de oraşe din întreaga lume. 73 de capitale  au participat în mod oficial, stingând luminile ca simbol al solidarităţii  faţă de întreaga omenire.  

9 din cele 10 cele mai populate oraşe din lume  s-au numărat printre oraşele participante, iar 18  ţări din G20  s-au alăturat mesajului global.

2009 a fost anul in care orice asteptare a fost depasita. Peste un miliard de oameni au participat la Earth Hour

Câteva sute de clădiri simbolice din întreaga lume au stins lumina, alăturându-se campaniei:  Sfinxul  şi Piramidele din Giza, Turnul Eiffel, Palatul Buckingam, Biblioteca din Alexandria,  Acropole, Big Ben, Coluseumul din Roma, Opera din Sydney, Taipei 101, Casa Poporului din Bucuresti si multe altele.
 

Sursa: www.starmanagement.ro Autor: Daimon, postat vineri, 26 martie 2010, 15:40

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri