Stiri

Concerte rock de exceptie la Miercurea Ciuc

Concerte rock de exceptie la Miercurea Ciuc

Majoritatea locurilor din hotelurile din Miercurea Ciuc au fost deja rezervate pentru perioada in care doua renumite trupe de rock din Ungaria vor sustine concerte. Cel mai asteptat spectacol este cel in care va evolua trupa "Illes", o legenda a muzicii rock din tara vecina, si care nu a mai sustinut concerte de patru ani.

Membrii trupei se vor afla in Miercurea Ciuc la inceputul lunii august, cu ocazia Zilelor Orasului. Vicepresedintele Partidului Szocialist Maghiar si responsabilul cu organizarea concertului, Ijhelyi Istvan, a declarat, ieri, la Miercurea Ciuc, intr-o conferinta de presa, ca trupa va concerta live, timp de doua ore, pe platoul din centrul orasului, iar interesul celor care iubesc aceasta formatie este imens.

La randul sau, primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, spune ca, din acest motiv, majoritatea spatiilor de cazare din oras sunt rezervate pentru data de 5 august, concertul urmand sa fie inregistrat si de televiziunile Duna Tv si Magyar Tv din Ungaria. Trupa "Illes" implineste 45 de ani de existenta, iar liderul sau, Szörenyi Levente, este cel care a scris muzica pentru celebra opera rock, Istvan A. Kiraly. Locurile de cazare la hotelurile din Miercurea Ciuc sunt rezervate si pentru data de 19 mai, cand o alta formatie celebra din Ungaria, "Omega", va sustine aici un concert.

Sursa: Ziua Autor: Anonymous, postat vineri, 25 februarie 2005, 09:12

Comentarii(1)

liliana manto26-07-2005 11:09:59
liliana manto
formatia illes din ungaria

Am dori sa aflam mai multe informatii despre trupa Illes si despre trupa Omega deoarece am dori sa facem publicitate in orasul Covasna legat de evenimentele din Miercurea Ciuc. Lucrez la o agentie de turism in Covasna si sunt foarte multi interesati de aceste evenimente. Asteptam raspuns ca de repede posibil. trimiteti la adresa covasnatt@brasov.astra.ro va multumim

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri