Stiri

Concertul Cesaria Evora de la Bucuresti a fost anulat !

Concertul Cesaria Evora de la Bucuresti a fost anulat !

Diva desculta a fost suferit o operatie chirurgicala pe cord ieri noapte la Paris, astfel ca toate concertele pe care urma sa le sustina in urmatoarele luni au fost anulate, inclusiv cel din 15 mai de la Bucuresti.

Ultimul concert sustinut de Cesaria Evora a avut loc sambata trecuta la Lisabona. Reprezentantul artistei, Ana Jose Plough a confirmat pentru presa faptul ca Cesaria Evora a fost supusa unei interventii chirurgicale ce a vizat o problema la inima. Artista a mai trecut in urma cu doi ani printr-un moment dificil atunci cand a suferit un accident vascular cerebral in timpul unui concert din Australia.

Conform sursei noastre, Trilogy Media, organizatorii concertului de la Bucuresti au declarat "Cesaria Evora este în spital de ieri - probleme cardiace. Au fost anulate mai multe concerte din perioada imediat urmatoare. Suntem în discutii cu promotorii artistei pentru o data ulterioara pe care o vom comunica cât de curând".

Ar fi fost cel de-al cincilea concert pe care Cesaria Evora urma sa il sustina in Romania. Cu aceasta ocazie, reprezentantii autoritatilor locale urmau sa ii ofere si titlul de Ambasador Onorific al Capitalei.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 11 mai 2010, 12:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri