Stiri

Concertul Guns n'Roses si autorizatia din partea Uniunii Compozitorilor

Concertul Guns n'Roses si autorizatia din partea Uniunii Compozitorilor

Presa bucuresteana s-a jucat cu nervii fanilor in aceasta dimineata, dupa ce intr-un interval de doar cateva ore a anuntat amanarea concertului Guns N'Roses din seara asta pe motiv ca organizatorii nu au obtinut autorizatia obligatorie din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania - Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA).

In cele din urma, chiar daca problema e reala, Daniel Ripa, reprezentantul UCMR-ADA semnaland faptul ca de-a lungul timpului nu au fost putine cazurile in care organizatorilor de concerte le-a lipsit aceasta autorizatie, se pare ca Axl Rose va urca pe scena in aceasta seara. Daniel Ripa a mentionat insa faptul ca la un moment dat, desi organizatia din care face parte a tinut intotdeauna cont de interesul publicului, inchizand ochii in fata unor detalii administrative, va veni momentul in care desfasurarea unui eveniment va fi blocata pana la rezolvarea tuturor detaliilor legale.

Revenind la concertul din aceasta seara, Denise Radulescu, General Manager D&D East Entertainment a oferit imediat o declaratie prin care confirma evenimentul din aceasta seara.

Pe de alta parte, pentu fanii mai nehotarati avem vestea buna ca mai sunt bilete, doar la Normal Circle (127,8 lei) e drept.

Portile Romexpo se vor deschide la orele 17, Danko Jones vor urca pe scena la 19 iar Guns N'Roses sunt asteptati sa isi inceapa recitalul la 20.30.

Sursa: www.fanclub.ro Autor: Daimon, postat marti, 21 septembrie 2010, 10:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri