Stiri

Concertul „Zucchero” din iunie a fost anulat!

Concertul „Zucchero” din iunie a fost anulat!

Zucchero ar fi trebuit sa se prezinte in fata publicului roman, pe data de 21 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Din pacate, itinerariul ales pentru Zucchero Chocabeck World Tour 2011 a fost modificat iar concertul de la Bucuresti este printer cele care au fost anulate.

Organizatorii au anuntat pe de o parte ca sunt in discutii pentru o eventuala reprogramare dar si ca, cei care si-au achizitionat deja bilete au doua variante. Isi pot primi banii inapoi, sau la alegere, pot primi la schimb un bilet pentru concertul Scorpions din 9 iunie de la Bucuresti.

Informatiile in acest sens se regasesc in comunicatul oficial.

     Concertul pe care Zucchero urma sa-l sustina la Arenele Romane pe data de 21 iunie nu va mai avea loc din motive tehnice!

     Itinerariul turneului Zucchero Chocabeck World Tour 2011 a fost afectat, managementul artistului fiind nevoit sa anuleze cateva concerte programate pentru aceasta vara, printre care si concertul pe care Zucchero urma sa il sustina la Bucuresti, pe 21 iunie, la Arenele Romane! Organizatorii evenimentului se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie 2 variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la concertul Scorpions!

     a) Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane si servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilet isi pot recupera banii este de 60 de zile, incepand din 11 mai 2011 si pana pe 11 iulie 2011!

     b) Cei ce aleg sa schimbe biletul la concertul Zucchero cu un alt bilet, pot alege sa primeasca un bilet la concertul de pe 9 iunie al trupei Scorpions! Persoanele care aleg aceasta varianta vor trebui sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet, dupa cum urmeaza:

- daca au la Zucchero un bilet de 100 lei, primesc in schimbul lui un bilet la Scorpions de 128 lei; 

- daca au la Zucchero un bilet de 150 lei, primesc in schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei; 

- daca au la Zucchero un bilet de 200 lei, primesc in schimbul lui un bilet la Scorpions de 190 lei; 

- daca au la Zucchero un bilet de 250 lei, primesc in schimbul lui un bilet la Scorpions de 265 lei. 

        Mai multe detalii privind schimbarea biletelor puteti afla si sunand la numarul 0758.388.388.

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat joi, 12 mai 2011, 11:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri