Stiri

Congresul PSD: Vrajitoare, Scandal, Circ

Congresul PSD: Vrajitoare, Scandal, Circ

Astazi Partidul Social Democrat isi alege un nou presedinte. Foarte multa lume doreste sa-l inalture pe Mircea Geoana de pe scaun, pentru ca acesta a pierdut, pe 6 decembrie, alegerile prezidentiale.

 

In cursa erau inscrisi urmatorii candidati: Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, Victor Ponta si Radu Mazare.

 

Sedinta a inceput la ora 11.00 cand in fata partidului erau niste vrajitoare, nu se stie de cine chemate, pentru a descanta sala unde se desfasoara congresul. Inceperea a fost cu scandal, pentru ca lui Florentin Pandele i s-a respins candidatura. Acesta a urcat pe scena si a inceput sa aduca acuzatii, vizatul principal a fost Marian Vanghelie, care nu a stat pe scaun si a urcat si el la microfon sa dea replica. N-a reusit, din pacate pentru el, pentru ca toata sala a inceput sa huiduie.

 

Ordinea a fost instalata dupa ce Mircea Geoana i-a rugat pe cei prezenti sa nu uite unde se afla, n-au venit la un spectacol de circ, ci sunt intr-un cadru serios. Candidatii au inceput sa-si sustina discursurile. A inceput Cristian Diaconescu, care a pledat pentru unitatea parditului,dar si pentru renuntarea la astfel de spectacole ieftine, apoi au urmat surprizele.

 

Radu Mazare l-a facut terci pe actualul conducator si a anuntat ca se retrage din cursa, dandu-i voturile tanarului Victor Ponta. Miron Mitrea a declarat ca si-a dorit sa candideze pentru a avea ocazia sa spuna cateva lucruri importante: ii este rusine de drumul pe care il are partidul in acest moment. A renuntat si el si a declarat ca-l sustine pe Victor Ponta.

 

A urmat si Mircea Geoana care bombardat de atatea acuze si pumni in nas a reusit sa isi sustina discursul.

 

Lumea spune ca Victor Ponta va iesi din primul tur. Cine va fi oare presedintele PSD?

Noi v-am povestit sumar despre ce s-a discutat la marele congres PSD, va invitam sa accesati acest link pentru a vedea pe larg toate dezbaterile.

Sursa: Fanclub.ro Autor: Adi.Vrauko, postat sambata, 20 februarie 2010, 15:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri