Stiri

Conturi Facebook ale vedetelor: Eminem, Lady Gaga...

Conturi Facebook ale vedetelor: Eminem, Lady Gaga...

Recent, adica ieri, contul lui Eminem a ajuns la  10 milioane de "prieteni". Ar trebui sa le spunem fani, ca doar sunt totusi 10 milioane. De altfel, daca imi aduc bine aminte, conform unor studii, dupa ce depasesti pragul de vreo 200 de "prieteni" pe facebook, o buna parte sunt doar amici. In varianta fericita, macar tu stii care sunt prietenii si care amici.

Asta n-are insa absolut nici o legatura cu Eminem. De fapt omul nici nu ii trateaza ca si pe niste prieteni. Lipsesc cu desavarsire mesajele personalizate, tot ce le ofera fiind materiale promotionale precum si poze sau videoclipuri.

Ca sa va faceti o idee despre ce inseamna astea 10 milioane, va pot spune ca Lady Gaga are 15.5 milioane de fani, Justin Bieber si Taylor Swift in jur de 9 milioane.

Nume mult mai mari ale muzicii, Madonna, U2, Metallica au conturi facebook, cu "doar" cateva milioane de aderenti.

Asta nu inseamna decat ca facebook are un anumit public tinta, sau ca anumiti artisti (sau managementul lor) au fost suficient de abili incat sa foloseasca si modalitatea aceasta de a se apropia de un anumit segment de potentiali consumatori.
 

Sursa: www.fanclub.ro Autor: Daimon, postat joi, 12 august 2010, 12:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri