Stiri

"Cronica Cârcotaşilor" la a 10-a aniversare !

"Cronica Cârcotaşilor" la a 10-a aniversare !

Una din cele mai apreciate si controversate emisiuni de divertisment de televiziune Cronica Cârcotasilor este în acelasi timp si una din cele mai longevive productii de acest gen ajungând, iata, sa împlineasca 10 ani. 

La început a fost ideea unui singur om. Curând, i s-a alaturat un Pusti cu o camera. Apoi, au cârcotit în trei, iar lucrurile au început sa se miste din ce în ce mai bine.

În timp, a capatat greutate, s-a “dezbracat” de prejudecati si-a dat umorului ce-i al umorului.

A cântat bine despre cele rele si a tinut pasul cu generatia urmatoare. “Cronica Cârcotasilor” a crescut sub ochii vostri.

De 10 ani, gafele crainicilor, circul din politica, fitele vedetelor sau ineptiile difuzate de unii si altii sunt puse la zid, cu mult umor si ironie fina, de Serban Huidu, Mihai Gainusa, Dezbracatu’, Pustiu’ si Mistretu’, pe ritmurile celor mai în voga hituri, pe care au dansat Bebelusele.

Si cum cârcotelile nu se opresc aici, din 17 februarie, “Cronica Cârcotasilor” revine la Prima TV, cu un nou sezon, plin de glume tonice si întepaturi ironice, bune de descretit fruntile, în fiecare miercuri seara, de la ora 19:30.

Va oferim si o legatura directa cu echipa Cacotasilor, mai jos, la sursa  pentru cazul în care vreti sa va implicati mai mult în toata chestia asta cu cârcotelile. 

Sursa: http://cronica.primatv.ro Autor: Daimon, postat luni, 08 februarie 2010, 09:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri