Stiri

'Da, sunt gravida'

'Da, sunt gravida'

'La varsta mea (34 de ani, n.r.), trebuie sa am mare grija de mine pentru a reusi sa tin sarcina pana la capat', ne-a spus Mihaela, un pic amarata ca ziaristii au anuntat deja evenimentul. 'Nici mama nu a stiut nimic pana azi (n.r. ieri), tocmai pentru ca am dorit inainte de orice sa fiu sigura. Doctorul mi-a spus ca primele trei luni sunt importante, abia in luna ianuarie aveam 'verde' de la domnul doctor sa-mi anunt prietenii ca sunt insarcinata'.

Prietenii foarte apropiati ai Mihaelei stiu ca prezentatoarea si-a dorit cu ardoare un copil cu iubitul ei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pentru aceasta ea a fost de cateva ori in Israel, la o clinica particulara, pentru diverse analize si investigatii specifice: 'Am facut tot ce e omeneste posibil ca sa ma pregatesc 'ca la carte' pentru aceasta sarcina'.

Si cam aici se opreste seria dezvaluirilor legate de sarcina ei. 'Trebuie sa ma intelegi, acesta era un alt motiv pentru care nu mi-as fi dorit ca presa sa afle. Este un eveniment care ne priveste pe mine si pe Elan, in nici un caz nu am vrut sa fac din el o stire de presa. Asa cum cred ca nici casatoria noastra nu este'.

In alta ordine de idei, Mihaela a ales ca Sarbatorile de iarna sa le petreaca in Italia, la aproximativ 100 km de Venetia, intr-o statiune de lux vestita in toata Europa. Pentru a petrece cu adevarat feeria de iarna, Mihaela a refuzat multe oferte de lucru primite pentru aceasta perioada: petreceri ale unor mari companii, baluri de caritate, licitatii, lansari de produse comerciale si chiar lansari de carte.

Unele oferte au venit chiar de peste hotare, mai precis de la Chisinau, unde vedeta noastra a fost invitata sa prezinte Premiile VIP-urilor din Moldova de peste Prut. Mihaela a preferat doar compania iubitului ei Elan si odihna. 'Abia astept Sarbatorile, dar nu le voi face cu familia in acest an, ci doar cu Elan, in Cortina D'Ampezzo. Acolo voi fi si de Craciun si de Revelion si nici nu vreau sa ma gandesc ce bine si frumos va fi! Iubesc muntele, schi-ul si mai ales snowboard-ul. In perioada asta sunt foarte ocupata si pentru ca, in afara de Gala, sunt foarte solicitata sa prezint petreceri ale unor mari companii. Din pacate, nu pot sa onorez toate invitatiile de a fi gazda la evenimentele companiilor private, dar ma straduiesc sa ajung la cat mai multe.'

Sursa: intercont.ro: Luana Mare - Libertatea Autor: Anonymous, postat miercuri, 10 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri