Stiri

Dan Bittman şi Andrei Gheorghe in politica. Sunt propusi si Puya, Parazitii sau Verdict

Dan Bittman şi Andrei Gheorghe in politica. Sunt propusi si Puya, Parazitii sau Verdict

Zilele trecute, Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu a facut doua numiri inedite, cooptandu-i pe Dan Bittman si Andrei Gheorghe in echipa de comunicare a ministerului. Revoltat de aceste numiri, Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a facut cateva declaratii dure.

Ironic el a facut o serie de alte sugestii si pentru departamentele de comunicare ale celorlalte minister : la Economie s-ar potrivi Puya cu "E foame de bani, baieti!", Ministerul Sanatatii e al lui Adrian Minune, cu melodia "Au, inima mea", pentru Ministerul de Interne - formatia Verdict, cu "Vine Politia!", pentru Transporturi - Parazitii, cu cantecul "Drumuri fictive" si nu in ultimul rand, drept consilier personal al prim-ministrului - Traian Ilea, cu "Puaca si cureaua lata".

(Nu putem decat sa apreciem faptul ca Dl Tutuianu este un destul de bun cunoscator al muzicii romanesti.)

Comentariile acestea nu par a fi legate neaparat de persoanele Andrei Gheorghe sau Dan Bittman, Tutuianu acuzand faptul ca "regimului politic totalitar al lui Traian Basescu ii place la nebunie spectacolul mediatic". El a mentionat ca Elena Udrea a facut reclama turismului "cand calare, cand numarand chilotii salvamarilor". In aceeasi declaratie preluata de Mediafax, Senatorul a mai spus ca actualul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, a gasit solutia pentru "desavarsirea ridicolului absolut", prin numirea celor doi consilieri, numire pe care trebuie sa o înţelegem "daca tot nu stii sa gestionezi Finantelele publice, macar sa ai oameni care sa minta frumos pentru tine".

Andrei Gheorghe nu a scapat insa de atacul la persoana, senatorul PSD spunand ca pentru a se ocupa de imaginea altora ar trebui sa stie sa se ocupe intai de propria imagine, ori, in opinia lui Tutuianu imaginea lui A. Gheorghe e una destul de sifonata.

Noi nu facem decat sa consemnam declaratii... si eventual sa asteptam feedback-ul din partea partilor incriminate.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 09 februarie 2010, 10:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri