Stiri

Dana, o noua diva rock

Dana, o noua diva rock

Pe o piata muzicala in care topul este invadat de muzica dance, Dana Nalbaru, fosta solista Hi-Q, indrazneste sa abordeze stilul rock pentru noul ei album, ca imagine si ca stare de spirit. Odata cu zorii unui nou inceput, solista a adoptat lookul de diva rock ce o prinde de minune si si-a format o trupa formata din patru baieti cu care are de gand sa promoveze in forta muzica live. Cu albumul "Zbor", ce va fi lansat pe 24 martie si cu videoliclipul melodiei cu acelasi nume ce ruleaza deja la posturile de televiziune, debutul solo al Danei este mai infloritoar si mai promitator decat un ghiocel primavaratic cititi mai multe aici.

Sursa: eva Autor: Anonymous, postat miercuri, 31 martie 2004, 12:26

Comentarii(3)

simy05-04-2004 13:03:43
simy
bravo

Topul este invadat de muzica dance?!!?din pacate este invadat de manele, deci nu pot decat sa ma bucur k a mai aparut ceva rock!!

Fatum03-04-2004 16:08:51
Fatum

Nu numai ca are idei Dana, insa de la o posta se remarca si prin multe alte calitati. Ia ganditi-va cum ar fi o discutie intre Dana Nalbaru si Andreea Banica de la Blony, renumita prin lipsa de cultura, prost gust, vulgaritate si de ce nu... prostie pe fata. Bravo Dana! Nici nu ma asteptam sa abordezi alt stil decat cel rock! Cine stie muzica stie, e bine ca probabil incet se va crea un public care sa faca diferenta intre muzica buna cantata live la instrumente si muzica de gaga ce a inflorit la noi dupa revolutie, ce ne imbecilizeaza la toate posturile mass-media. Cu mult respect, Fatum din Cluj

sorina02-04-2004 12:36:08
sorina
esti cea mai tare!!!!

multe felicitari DANA!!!!!!!esti super cool cu noul tau look.iti urez mult succes!!pupici dulci

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri