Stiri

Daniel Fat, mai tacanit decat Ada Milea

Daniel Fat, mai tacanit decat Ada Milea

"Albumul poate fi oarecum comercial si, daca ai chef sa zambesti, il cumperi. asta e albumul cu trasnaile, cu chestiile haioase, cu piese de joaca, de show. Cu altfel de cantece e mai greu sa faci show", ne-a spus folkistul Daniel Fat despre ultimul sau album "Imparatia cu traznai".

Artistul a incantat publicul venit la Cafe Mike cu un fel de colectie de jucarii muzicale, simpatice, care dovedesc ca autorul lor nu s-a straduit din rasputeri sa amestece notele ca sa iasa cu orice pret ceva de aruncat pe piata. Daniel Fat a scris o poveste muzicala a?? chiar titlul albumului pare scos dintr-o carte de basme pentru copii a?? aceasta nefiind nicidecum prima sa aventura de acest gen.

Multi l-au comparat cu Ada Milea, dar aceasta comparatie il cam enerveaza, pentru ca, spune el, trebuie sa-l asculti cu atentie si vei vedea ca e cu totul altceva. "Am bafta sa fi venit pe scena dupa aparitiile Adei Milea, chiar daca multe dintre piesele mele sunt compuse inainte de a o cunoaste pe Ada. Aceasta comparatie este facuta de cei care nu asculta clar muzica mea si a ei. Ada are o alta forma de prezentare, eu am alta, chiar daca lumea zice despre amandoi ca suntem tacaniti", a spus Daniel.

Sursa: realitatearomaneasca.ro Autor: Anonymous, postat luni, 14 iunie 2004, 09:44
Tags: daniel fat

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri