Stiri

Daniela Nane pleaca in "luna de miere"

Daniela Nane pleaca in "luna de miere"

O declaratie facuta de Daniela Nane la un post de radio autohton a creat agitatie pe scena mondena: "Nici eu si nici iubitul meu", a spus Daniela, "nu mai avem 20 de ani. Suntem doi oameni maturi si trebuie sa ne gandim la o relatie serioasa", a precizat ea, lasand sa se ghiceasca ganduri de nunta. Nu cu mult mai tarziu, "Averea" si "VIP" anuntau cununia celor doi, care, potrivit apropiatilor cuplului, s-ar fi incheiat in Statele Unite, unde Andrei Zinca are resedinta.

Daniela Nane si Andrei Zinca s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "La Urgenta" si, intre timp, s-au indragostit si au inceput o relatie care este cat se poate de serioasa. Pentru ca Andrei Zinca era regizorul serialului in care juca, mai nou, iubita lui, cei doi s-au ferit sa recunoasca relatia. Dupa ce au incercat sa-si ascunda idila, Daniela Nane neaga acum zvonurile conform carora s-ar fi casatorit cu iubitul ei, regizorul Andrei Zinca. Dupa ce au fost surprinsi de paparazii Spy, cei doi au iesit impreuna la sfarsitul anului trecut, la gala Premiilor TVmania.

Ambii parteneri au mai fost casatoriti, Daniela fiind o femeie divortata din 2002, iar Andrei Zinca este vaduv de mai multi ani.

Sursa: www.evz.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 26 ianuarie 2007, 13:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri