Stiri

Dark Tranquillity si Swallow the Sun la Artmania

Dark Tranquillity si Swallow the Sun la Artmania

Organizatorii Armania Festival 2010 au anuntat otate cele sase trupe care vor urca pe scena in cele doua zile de festival.

Alaturi de Kamelot (USA) si The Sisters of M1ercy (UK), prima zi a festivalului (DAY ONE) incepe inainte de apus cu Swallow The Sun (F). Vor fi doua zile de neuitat in Piata Mare din Sibiu cu sase concerte in premiera absoluta pe scena muzicii din Romania.

Trupa finlandeza Swallow the Sun a debutat la inceputul anului 2000. Inainte de 2000 Juha Raivio si Pasi Pasanen, membrii fondatori, au cantat impreuna in formatia Plutonium Orange.

A doua zi a festivalului ii aduce alaturi de Serj Tankian si Sirenia pe Dark Tranquillity. Muzica suedezilor de la Dark Tranquillity ofera o experienta intensa, puternic marcata de radacinile lor scandinave. Dark Tranquillity propune o muzica elevata in stilul lor personal, rafinat pana la forma actuala in peste 20 de ani de cariera cu noua albume si extrem de multa muzica produsa.

ARTmania Festival 2010 prezinta sase concerte importante in Piata Mare in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 august unde publicul are acces in baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piata Mare.

Pentru mai multe informatii legate de bilete si abonamente puteti consulta sectiunea Evenimente a www.fanclub.ro.

Sursa: www.artmania.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 26 mai 2010, 14:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri