Stiri

De 7 ori tata!

De 7 ori tata!

Va vine sa credeti?!

Incredibil, dar adevarat! Kevin Costner va fi tatic pentru copilul cu numarul sapte, ce urmeaza sa intregeasca familia.

Se pare ca actorul si-a propus sa formeze o echipa de fotbal, daca o mai tine mult in ritmul acesta "alert". Sotia sa, Christine Baumgartner asteapta cel de-al treilea copil de cand sunt impreuna, insa actorul mai are inca patru copii.

Copilul se va alatura celor doua fete, Cayden Wyatt de 2 ani si Hayes Logan in varsta de 1 an. Costner este, de asemenea, tatal lui Annie (25), Lily (23) si Joe (22), copii pe care ii are din lunga casatorie de 16 ani cu Cindy Silva, insa actorul mai are inca un copil facut cu fosta lui iubita, Bridget Rooney de unde a rezultat Liam in varsta de 13 ani.

Se pare ca, Kevin Costner este un tatic fericit si nici nu vreau sa ma gandesc cum este atunci cand ii aduna pe toti la masa, un fel de "Casa Plina".

Costner a finalizat recent noul sau film de companie Men, care se programeaza pentru lansare in cursul acestui an. Copilul lui Costner il va lansa pe celebrul actor intru-un club mic de tati celebri, cu sapte sau mai multi copii.

Rod Stewart si sotia lui Penny Lancaster, care l-a facut tata pentru a saptea oara atunci cand Alistair, fiul lor s-a nascut in anul 2005.

Mel Gibson a devenit recent si el tata pentru a opta oara, cand prietena rusoaica Oksana Grigorieva a dat nastere fiicei lor, Lucia.

Brad Pitt si Angelina Jolie au trei copii biologici si trei copii insa si-au exprimat public dorinta de a adopta si mai multi copii.

Ei bine, macar au bani cu ce sa ii creasca, decat cei care ii fac, iar apoi ii abandoneaza la orfelinate.

Sursa: dailymail.co.uk Autor: Florence, postat joi, 18 martie 2010, 13:57

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri