Stiri

De azi, promotii la biletele pentru concertul Amy Winehouse!

De azi, promotii la biletele pentru concertul Amy Winehouse!

Incepand de astazi, fanii din Romania isi pot cumpara bilete la concertul pe care Amy Winehouse il prezinta in premiera pe 15 august 2011 la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balas Soter! Evenimentul este organizat de Events.

Avem asadar la dispozitie doar 4 zile (26-29.04) pentru a beneficia de primele 1000 bilete cu 20% reducere!

Fanii pot alege dintre urmatoarele categorii de tichete de acces: Gazon B (in picioare) – 104 lei, Gazon A (in picioare) – 144 lei, Golden Ring (in picioare) – 216 lei sau Premium (Tribuna 3, 4, 5, cu locuri, pachetul include si o bautura gratuita) – 280 lei. Biletele la categoria VIP (Tribuna 1, 2 cu locuri) - 600 lei - nu beneficiaza de discount de pret si includ acces in zona VIP de pe gazon, bauturi gratuite de la barul VIP si ecuson VIP. Consultati harta locatiei pentru a vedea pozitionarile exacte.

Din 30 aprilie, aceleasi bilete vor fi disponibile la pret intreg: Gazon B – 130 lei, Gazon A – 180 lei, Golden Ring – 270 lei, Premium – 350 lei sau VIP – 600 lei in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Atat in perioada de pre-sale, cat si dupa, biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Turneul Amy Winehouse din aceasta vara include deja 8 locatii in intreaga Europa, si debuteaza pe 18 iunie la Belgrad. Va traversa Turcia, Grecia, Spania, Elvetia, Italia si Ungaria inainte de a ajunge la Bucuresti, pe 15 august.
 

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat marti, 26 aprilie 2011, 10:40

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri