Stiri

Debut Magnolia - Music (single audio)

Debut Magnolia - Music (single audio)

Avem astazi un debut absolut, trupa Magnolia are pentru public primul single intitulat sugestiv – Music. La adresa remix.magnoliamusic.ro. Puteti descarca gratuit atat varianta originala cat si pe cea a capella.

Mai jos avem comunicatul de presa cu mai multe informatii:

    Magnolia este noul proiect muzical al Ralucai Leahu, cunoscuta nu doar pentru cariera muzicala, cat si ca DJ si prezentator radio-TV. Pentru Raluca, Magnolia este un nou inceput, o reinventare, o regasire intr-un sound inedit, in care stilul retro-disco este readus in actualitate prin influente electro, pop, soul si chiar rock.

    Conform descrierii oferite de dictionarul limbii romane, muzica reprezinta “arta de a exprima sentimente si idei cu ajutorul sunetelor combinate intr-o maniera specifica”. Iar piesa “Music” exprima cel mai bine maniera specifica” in care Magnolia abordeaza muzica, regasind aerul decadent al perioadei disco si inserandu-l armonios in sound-ul electro-pop britanic al epocii moderne.

    Piesa “Music” este oferita la download gratuit, aceasta putand fi descarcata de pe site-ul trupei. Alaturi de versiunea originala “Music”, cei care doresc pot descarca de pe site-ul remix.magnoliamusic.ro si varianta acapella a piesei, numai buna de remixat. Magnolia invita pe oricine sa descifreze, exploreze, remixeze, reinventeze si sa creeze noi forme si versiuni pentru “Music”. Riff-uri rock, sound-uri electro, beat-uri drum’n’bass sau chiar sonoritati soul, “Music” da liber la creativitate si inovatie!

    Cele mai bune remixuri vor fi prezentate pe site, iar cel mai bun dintre cele mai bune va fi inclus ca bonus track pe primul material discografic semnat Magnolia. Mai mult decat atat, creatorul remix-ului castigator va putea participa la “premiera” live a noii variante “Music” in cadrul urmatorului concert Magnolia si va avea acces in studioul trupei pentru a lucra impreuna la o noua piesa Magnolia.


De asemenea, puteti afla detalii despre noua trupa pe siteul oficial si pe pagina Facebook.  

Auditie placuta

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 16 noiembrie 2010, 16:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri