Stiri

Deea s-a facut frumoasa ca sa cante

Deea s-a facut frumoasa ca sa cante

Baietii de la Akcent au carat dupa ei pe la concerte o fata pe nume Adriana. Blonda, sexy si... dotata, dupa cum bine se vede in poza. Anii petrecuti in preajma baietilor care nici acum nu au bani de bilet au pus accent pe intrarea fetei in show-biz.

Pentru a nu intra ca gasca prin apa, Deea, asa cum ii spun toti prietenii, a luat lectii de canto, s-a luptat cu kilogramele si a urmat lectii de dans. A vrut sa fie frumoasa ca sa poata sa-si faca o cariera in muzica. Apoi l-a contactat pe Marius Moga si l-a convins (financiar, bineinteles) sa-i compuna prima piesa. Micul Mozart a scos din palarie piesa "Solo", iar fata a si filmat videoclipul pentru aceasta melodie in Biblioteca Centrala Universitara. Daca ar canta la fel de bine precum arata... Ramane de vazut daca va reusi sa fie mai mult decat o cantareata de decor din muzica usoara romaneasca.

Sursa: jurnalul Autor: Anonymous, postat vineri, 21 mai 2004, 16:50

Comentarii(4)

Katalina22-09-2004 11:24:14
Katalina
DEEA

Are corp frumos dar e urata la fata.Parerea mea...

Turbatul08-06-2004 20:05:24
Turbatul
Hary Potter

Hary Potter, acu ii in pubertate poate il vedem ca zice Hocus Pocus,trage putin din marioana,Zim Zala Zim si ii in alta lune

sexy blue26-05-2004 15:23:43
sexy blue
deea trebuie sa fie frumoasa ca sa cante...?

draga deea...esti frumoasa pentru uni care nu te cunosc

tz_man26-05-2004 11:03:49
tz_man
informatii false despre Deea

multe din cele publicate mai sus sunt neadevarate.In primul rand nu am caderea de a divulga numele real al deeea dar credeti-ma pe cuvant nu este Adriana.cat despre kilograme in plus eu nu stiu ca Deea sa fi avut vreodata.interesant .Int-o lume in care se arunca cu noroi mai sunt unii care fac lucrul asta pe gratis.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri