Stiri

Delia a fost data afara din clubul fostului iubit

Cum a dat caldura, vedetele noastre isi iau talpasita spre litoralul romanesc. Si cum concertele nu le ocupa tot timpul, mai au timp si sa petreaca in cluburile de noapte. Asta a incercat sa faca si Delia Matache impreuna cu iubitul ei, baiatul antrenorului Puiu Iordanescu, Edi Iordanescu. Potrivit revistei "X Magazin", nu prea le-a reusit insa "pasenta". Saptamana trecuta, cei doi indragostiti au incercat sa intre intr-un celebru club de noapte din Mamaia. Potrivit martorilor, tinerii incepusera petrecerea devreme, Delia aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Ei au fost insa opriti la intrare de paznicii clubului si, cu tot scandalul pe care l-a facut cantareata, nu li s-a permis accesul inauntru. Surpriza este insa alta. Proprietarul localului este Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei. Gurile rele spun ca Delia, plina de nervi, l-a sunat pe Florin ca sa-i reproseze ca are ceva cu ea. Acesta i-ar fi raspuns sec ca atat timp cat ea l-a jignit in public, nu mai are ce sa caute in clubul lui. Oficial, Florin nu a vrut sa comenteze incidentul pentru a nu mai da presei "apa la moara". Bila neagra o are de aceasta data Delia, care in incercarea ei disperata de a-l face pe fostul sau iubit gelos, nu a reusit decat sa cada si mai mult in dizgratie.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat marti, 28 iunie 2005, 12:41

Comentarii(7)

Satangel28-09-2005 03:07:42
Satangel
aham!

Cred ca si ea ar fi procedat la fel... :)

Satangel28-09-2005 03:04:35
Satangel
bine spus!

anal_girl_07 are perfecta dreptate...!

roxana31-08-2005 12:48:27
roxana
saraca delia...

stiti care e problema deliei? sunt vedeta, sunt frumoasa, sunt bogata, inseamna ca trebuie sa fiu dorita de toti. draga delia, uita-te putin in jurul tau: sunt atatea femei mai frumoase, mai destepte, mai atragatoare ca tine. invata ca nu poti avea orice, chiar daca esti vedeta.

mada22-07-2005 21:56:58
mada
comentariu

Sunt o fana a lui Delia si pot sa va garantez ca nu s-ar fi prezentat si ar fi facut scanda si nu cred ca ar fi fost sub influenta alcoolului; m-ai degraba Florin ar fi fost baut. Delia este mult prea inteligenta ca sa-si piarda timpul cu el. Nu am comentat deoarece am vrut sa vad si alte comentari. Pa!

printessa03-07-2005 01:11:15
printessa

Nu prea cred ca Delia era sub influenta bauturilor alccolice....si chiar de ar fi fost asa,e problema ei,poate sa faca ce vrea cu viata ei.Si mi se pare un gest urat din partea lui Florin,nu trebuia sa se poarte asa...ca doar au fost impreuna si s-au iubit,sau nu?????

AnaeliRazec01-07-2005 00:08:03
AnaeliRazec

A, nu, d efapt Delia este si modesta nu are deloc fitze si nu prea o inetereseaza relatiile cu barbatii si nici sa isi etaleze formele si bribrizurile. I wonder...de ce nu se calugareste???

ang3l_girl_0728-06-2005 23:46:24
ang3l_girl_07
Pentru Delia ...

sincera sa fiu nu cred k lucrurile s`au intamplat chiar asa ...Delia nu e genul de om care sa faca chestii din astea prin barurile de noapte ... poate ca ati exagerat putin ...nu credeti? Delia este o persoana ft frumoasa,inteligenta si cu o voce superba ... sia asta nu o zik numai yo ... }{ pt delia o mare fana a deliei, ELENA

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri