Stiri

Despre musicalul Spice Girls - "Viva Forever"

Despre musicalul Spice Girls - "Viva Forever"

Primele zvonuri legate de faptul ca Judy Craymer (cea care a realizat musicalul de succes Mamma Mia, atat in varianta teatrala cat si in cea de film) va produce Viva Forever, un musical ce le va avea ca subiect si obiect pe fetele de la Spice Girls au aparut inca de anul trecut.

Intre timp avem si cateva detalii despre rezultatul final. Se pare ca musicalul va reda cumva actiunea din jurul unui reality show (gen American Idol) urmand sa scoata la iveala aspecte mai putin vizibile (sic). Mai stim si ca pe durata musicalului vor fi cantate 14 din piesele Spice Girls.

Fetele s-au declarat incantate de idee si sunt nerabdatoare sa vada ce idei va avea Judy Craymer. Aceasta din urma a mai spus ca proiectul nu va fi unul tribut sau biografic, va incerca sa vorbeasca despre identitate, depsre prietenie. Totul in contrextul in care reality show-urile de astazi nu fac decat sa "produca"staruri la comanda, urmand anumite retete.

Acuma... e drept ca pe vremea aceea, la mijlocul anilor '90 lucrurile nu erau chiar atat ce industriale, dar... realitatea e ca si Spice Girls e un produs artificial cred in urma unor selectii de Bob si Chris Hebert, doi manageri britanici.  

Vom reveni cu noi detalii legate de aceasta productie, care are toate sansele sa fie interesanta, recunosc (chiar daca, nu cred ca vreuna din membrele trupei va urca pe scena).

Acum mi-am amintit ca videoclipul piesei Viva Forever a fost bine facut.


 

Sursa: www.artistdirect.com Autor: Daimon, postat miercuri, 08 septembrie 2010, 12:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri