Stiri

Din cauza tatalui ei s-a drogat Lindsay Lohan!

Din cauza tatalui ei s-a drogat Lindsay Lohan!

 

Toata lumea stie ca Lindsay Lohan obisnuia sa consume frecvent cocaine, insa de curand vedeta a recunoscut ca este dependenta de droguri din cauza tatalui ei.

Intr-un interviu acordat publicatiei celor de la „The Sun”, Lindsay vorbeste deschis despre subiectul pe care l-a evitat mereu.

Drogurile au aparut in viata ei atunci cand au inceput sa apara problemele cu tatal sau. Actrita recunoaste ca a ajuns in puncte critice din cauza consumului de stupefiante si declara ca a fost internata de trei ori la clinici de reabilitare pentru a scapa de acest viciu.

Constienta ca drogurile i-ar putea aduce sfarsitul, Lindsay nu a renuntat din prima la ele. Ea s-a mai abatut de cateva ori de la drumul cel bun, neavand suficienta ambitie pentru a incheia acest capitol din viata ei.

Care a fost motivul? Tatal ei. E cunoscut faptul ca si el era dependet si devenea deseori violent cu mama actritei.

Paharul s-a umplut pentru tanara in momentul in care tatal ei a facut marea greseala de a oferit presei detalii despre familia lor: „Atunci a fost cea mai neagra perioada din viata mea:" Am abuzat de substante, desi nu asta era raspunsul la problemele mele”, a recunoscut actrita Lindsay Lohan.

Viata merge mai departe, acum toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului, deoarece Lindsay s-a hotarat sa se schimbe fara a mai lasa ca problemele personale sa o influenteze negativ.


Sursa: perfecte.ro Autor: Florence, postat luni, 08 martie 2010, 13:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri