Stiri

Distinctii la Premiile Vip de Dragobete !

Distinctii la Premiile Vip de Dragobete !

Miercuri seara, 24 februarie, adica de Dragobete, restaurantul Caredy din Bucuresti a acordat premiile Vip de Dragobete, premii ce au luat in calcul cupluri mondene din mai multe domenii de activitate.

 

Distinctia de „Cel mai mediatizat cuplu” a revenit lui Andra si Catalin Maruta, o familie simpatica, ce beneficiaza, daca putem spune asa de prezenta zilnica si fericita pe micile ecrane a lui Catalin.

 

Analia Selis si sotul sau, violoncelistul Razvan Suma, au fost desemnati "Cuplul muzical", in timp ce "Cuplul sportiv" cel mai apreciat a fost cel format din Gabi Szabo si Zsolt Gyongyossy chiar daca cei doi au iesit din lumina camerelor de luat vederei, odata cu retragerea din activitate a lui Gabi.

 

Proaspatul castigator al alegerilor din PSD, altfel spus noul Presedinte PSD Victor Ponta, alaturi de sotia sa, Daciana Sârbu  au primit distincţia de "Cuplul politic".

 

"Cuplu cinematografic" la care s-au oprit organizatorii ediţiei de Dragobete a Premiilor VIP a fost format din actorii Catalina Mustata si Florin Zamfirescu, iar cei mai "nonconformişti" au fost Claudiu Bleont şi Andra Negulescu.

 

"Cuplu folcloric" au fost alesi Traian Ilea si Valeria Codorean in timp ce  actrita Ilinca Goia si sotul sau, regizorul Dominic Dembinski, au fost considerati castigatori ai categoriei "Cuplu în teatru".

 

Titlul de "Cuplul de excelenţă" a revenit perechii formate de actorul Ion Lucian si sotia sa Paula Sorescu.

 

Sursa: www.libertatea.ro Autor: Daimon, postat joi, 25 februarie 2010, 11:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri