Stiri

Dj Vats & Yana vor lansa un nou EP - 99 Remember

Dj Vats & Yana vor lansa un nou EP - 99 Remember

Cei doi belgieni, Michael Manteca si Julien Coenen adica Vats & Yana, ne pregatesc un nou material de cea mai buna calitate din aria progressive tech-house. Cele 5 piese de pe Ep-ul 99 rememeber, dau dovada talentului celor doi muzicieni care reusesc sa creeze o un sound cu o atmosfera incredibil de densa, oferindu-ne beaturi tari combinate cu variatii sonore deosebite.

Piesa de debut, 99 remember (8:49) convinge printr-un loop hipnotic, mascat, cum se intampla si cu piesa urmatoare, Let Me Grab (5:03) de basul dominant. Urmatoarele melodii, Cosmic Body 2 (7:56) Rewire 4 You (5:26) si Blue Anestesy au o doza suplimentara de armonie care ii va convinge pe amatorii dancefloor-ului ! In ansamblu, avem de-a face cu o productie matura ce poate fi incadrata in mod cert in zona stilului progressive tech-house.

Lansarea EP-ului digital va avea loc pe 30 aprilie  2010 prin distributia ORDIS, si poate fie obtinuta in curind prin soulseduction, Amazon, Itunes, Juno, DJTunes, Vinyl Distribution, DJDownload, si multe altele.

Pentru a va putea face o idee despre cum suna acest proiect puteti accesa pagina myspace Vats & Yana sau pe pagina patgongrecords

Enjoy, si nu ratati lansarea din 30 aprilie !

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat luni, 26 aprilie 2010, 14:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri