Stiri

DMX ancoreaza in REALITATE

DMX ancoreaza in REALITATE

Noul reality show al lui DMX nu a fost inca preluat de nicio televiziune, desi acesta spune ca sunt mai multe retele TV interesate de drepturile de difuzare. Show-ul va urmari incercarile rapperului de a rezolva multimea de probleme pe care le are cu legea Americana, incluzand cele 6 arestari din ultimele 3 luni si pe cea de saptamana trecuta din Miami.

DMX declara: "De multe ori, viata mea a fost o carte deschisa, [DAR] nu intotodeauna eu am scris povestea. In acest show oamenii vor vedea si auzi, cu ochii si urechile lor ce se intampla cu adevarat in viata mea si cred ca o sa ma inteleaga tot mai bine de la un episod la altul."

Emisiunea, intitulata "DMX:This Life Of Mine" este produsa de Platinum Entertainment. Presedintele companiei producatoare declara:" Cand ne-am hotarat sa pornim show-ul am stiut imediat ca o sa ne prinda… DMX este un tip complex si acest proiect ii dezvaluie toate laturile: latura strazii si cea spirituala impletite intr-una singura"

X crede ca este o oportunitate pentru telespectatori sa-l vada intr-o lumina diferita si poate sa inteleaga cate ceva din ce-a ajuns la urechile media in ultima vreme. La final X declara: "Dupa ce urmaresc acest show sper ca multi sa realizeze si sa diferentieze stirile de zvonurile aparute la adresa mea, aici o sa-mi vada si cealalta latura pe care DMX n-a expus-o pana acum"

Reality Show-ul a fost filmat in Arizona si a fost programat in 6 episoade

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 22 august 2008, 18:01

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri