Stiri

Dolph Lundgren, regizor debutant prin Bucuresti

Dolph Lundgren, regizor debutant prin Bucuresti

Filmarile pentru lungmetrajul "The Defender", regizat de Dolph Lundgren si turnat in Studiourile Media Pro, s-au incheiat recent la Buftea.

Dolph Lundgren detine in film rolul principal alaturi de cunoscutul realizator de talkshow-uri Jerry Springer si de actorii Thomas Lockyer si Shakara Ledard. Din cauza ca programul de filmare nu i-a lasat timp sa viziteze Bucurestiul, Dolph si-a prelungit sederea in Romania pentru a face un tur al Capitalei. Actorul a strabatut Calea Victoriei si bulevardul Magheru si a fost interesat in mod deosebit de cladirile vechi ale Bucurestiului. El a facut o escala la Casa Poporului si la Muzeul National Militar, de unde, la sfirsitul vizitei, a primit o editie bilingva romano-engleza a cartii "Armata Romana", pe care o rasfoise la intrarea in muzeu.

"The Defender" este primul film pentru care Dolph semneaza si regia. Pina acum, el a avut roluri in peste 20 de filme, fiind si producator al unuia dintre ele, "Penthatlon". Dolph a debutat la virsta de 28 de ani, in 1985, in "A View to a Kill", din seria "James Bond".

Au urmat "Rocky IV", in care apare alaturi de Sylvester Stalone, "Johnny Mnemonic", cu Keanu Reeves, sau "Universal Soldier", cu Jean-Claude Van Damme.

Jerry Springer interpreteaza in film rolul presedintelui american.

Realizator al unuia dintre talkshow-urile cu cea mai mare audienta din SUA, Jerry Springer a fost primar al orasului Cincinnati (1977), actor si producator. De asemenea, a fost consilier in campania politica a lui Robert F. Kennedy. Springer este si cintaret de country. Desi spune ca vocea sa "suna mai bine in ziare", el a cintat in deschidera concertelor lui Billy Ray Cyrus, precum si in celebrul club al lui Johnny Depp, 'The Viper Room".

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat sambata, 13 martie 2004, 17:22

Comentarii(1)

adrian22-06-2004 10:51:07
adrian
salut

este cel mai bun actor de filme de actiune cel mai mult filmul scandalul din tokio cu brandon lee sunt din slatina adriana am 24 ani sunt un copil orfan de la casa de copii din bals am fost la familie din grojdibod care nu ma plati niciodata daca vrei sa ma ajuti cu mic ajtor te rog frumos din suflet tau inca imi place de tine foarte mult de tine cum joci in filme de actuni

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri