Stiri

Doria Ivan se apuca de cantat

Doria Ivan se apuca de cantat

Doria Ivan, prezentatoarea rubricii Meteo din Libertatea, va debuta in aceasta toamna in muzica. Spune ca va aborda un stil modern-exotic, care sa mearga si in cluburi. De cateva luni Doria a inceput sa ia lectii de canto cu Crina Mardare.

'Lectiile merg bine, deja cantam - nu mai facem doar vocalize, facem studiu pe cantec - e bine, se aude totul bine, iar piesele sunt deja gata, trebuie doar sa inregistram. In ce priveste stilul, deocamdata nu pot sa spun nimic. Nu stiu daca vom prinde vara, pentru ca in general la un album se munceste luni de zile, dar incercam sa lansam in aceasta vara macar o piesa, care sper sa devina hit', spune exotica Doria.

De cand prezinta rubrica Meteo in Libertatea, bruneta este tot mai des oprita pe strada si nici la volan nu trece neremarcata de barbati. 'Recent am avut lectii la Crina, iar in drum spre scoala am oprit la un stop. Un domn dintr-un taxi a oprit paralel cu mine, a luat ziarul Libertatea de pe scaunul pasagerului - taxiul era gol - si mi-a aratat poza mea. "Ia uita-te!, mi-a spus"', povesteste amuzata Doria.

Sursa: libertatea Autor: Anonymous, postat vineri, 04 mai 2007, 15:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri