Stiri

Dupa divortul de Dan Teodorescu, Melania Medeleanu iese cu fostul solist al trupei Stigma

Dupa divortul de Dan Teodorescu, Melania Medeleanu iese cu fostul solist al trupei Stigma

Frumoasa prezentatoare de la Realitatea TV, Melania Medeleanu pare sa aiba, in continuare, 'lipici' la cantareti. Dupa divortul de Dan Teodorescu, vocalul trupei Taxi, putini s-ar fi asteptat ca Melania sa apara iar in compania unui solist de la noi. Dar iata ca asta s-a intamplat la petrecerea de lansare a postului de televiziune Romantica.

Venita sa realizeze un live de la fata locului, Melania a stat mai toata seara la masa in compania fostului vocal al trupei Stigma, Claudiu Mirica, pe care l-a invitat personal la petrecere. Cei doi pareau destul de apropiati, iar la sfarsitul petrecerii Claudiu a iesit imediat dupa Melania. Mai mult, ex-solistul trupei Stigma purta pe deget si un inel de logodna, ceea ce a alimentat zvonurile ca acesta ar putea sa renunte la burlacie in curand. Nu se stie insa daca Melania este cea care i-a furat inima sau o alta fata.

Vedeta de la Realitatea Tv nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect, spunand ca 'zvonurile au fost cele care au dus si la divortul de Dan Teodorescu'. Claudiu Mirica este cel care i-a luat locul lui Emanuel in trupa Stigma, iar apoi a optat si el pentru o cariera solo. In prezent, el lucreaza la un duet cu Margareta Paslaru. In trecut, Claudiu a avut o relatie pasagera cu fosta componenta a trupei Candy, Selena. Prezenta pe ultimul album Taxi Dupa un mariaj de patru ani, Melania Medeleanu si Dan Teodorescu au divortat in toamna anului trecut. Desi presa a speculat mereu pe marginea deselor certuri dintre cei doi, Melania si Dan au ramas prieteni buni si dupa divort. Frumoasa prezentatoare de la Realitatea Tv a fost prezenta la lansarea ultimului album (intitulat 'Romantica') al trupei Taxi, pe care se regaseste si o melodie interpretata de Melania cu fostul sot.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat joi, 29 martie 2007, 08:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri