Stiri

Dylan Fest 2010 la Bowery Ballroom din New York

Dylan Fest 2010 la Bowery Ballroom din New York

Bob Dylan va avea parte de un eveniment special cu ocazia celei de-a 69-a aniversari. Pe data de 27 mai va avea loc la Bowery Ballroom din New York, Dylan Fest 2010 : A Night To Get Drunk And Celebrate The Songs Of Bob Dylan!

Dylan, care este in plin trurneu, se va intoare in acasa cu aceasta ocazie, urmand sa ii aiba alaturi pe pe Norah Jones, Fab Moretti si Nikolai Fraiture, membrii trupei The Strokes, Patrick Carney de la The Black Keys, pa Adam Green, Sean Lennon si The Pierces, Binki Shapiro de la Little Joy, Jesse Malin, Nicole Atkins, Tracy Bonham, Sammy James Jr. membrul trupei Mooney Suzuki, Josh Lattanzi de la  Candles, Tyson Ritter de la All American Rejects si multi altii.

Biletele pentrru acest copncert s-au vandut deja toate.

Dupa aceasta aniversare, Bob Dylan va continua Never Ending Tour in Europa, intai in Grecia si Turcia pentru ca pe 2 iunie sa cante la Bucuresti.

Evenimentul din Romania este prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan urmand a fi inclus intr-un nou concept de festival, „Emagic Classics”. Cocertul va avea loc pe 2 iunie 2010 pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, pe scena vor mai urca: Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 RON.
 

Sursa: www.evz.ro Autor: Daimon, postat luni, 26 aprilie 2010, 10:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri