Stiri

El propune, ea nu refuza

El propune, ea nu refuza

S-au certat, s-au despartit, s-au impacat, s-au despartit din nou si iar s-au impacat. Cam asa poate fi sintetizata relatia dintre Cameron Diaz si Justin Timberlake si de altfel a multor alte cupluri celebre. Si ca sa respecte intru totul moda de la Hollywood, solistul a cerut-o pana la urma de nevasta, iar actrita a zis da. Presa americana nu le da mai mult de trei ani impreuna.

Cameron Diaz si Justin Timberlake au facut deja istorie impreuna. De cand se intalnesc (mai exact din luna iunie a anului 2004), cuplul a umplut paginile ziarelor cu scenele de dragoste sau de gelozie. In toamna anului trecut, Cameron banuia ca iubitul sau o insala cu o necunoscuta. Justin si-a spalat pacatele cumparandu-i lenjerie intima. Abia se mai linistisera apele, cand presa a mai pus putin gaz pe foc. Intr-o pauza de filmare pentru urmatorul videoclip, Justin (a carui porecla este Trousersnake, adica sarpele din pantaloni) s-a relaxat facand baie gol-golut in piscina unei vile din Palm Springs cu cateva manechine.

Cameron a trecut povestea cu vederea, dar cand se afla intr-un restaurant cu iubitul sau, nu a ezitat sa se razbune pe una dintre protagonistele intamplarii. Toata seara a "bombardat-o" pe top-modelul Deanna Miller cu bucatele de gheata.

Sursa: TVMania Autor: Anonymous, postat joi, 03 februarie 2005, 14:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri