Stiri

Elena Voscoboinic face parte din baletul "Dansez pentru tine"

Elena Voscoboinic face parte din baletul "Dansez pentru tine"

Elena Voscoboinic va face parte din baletul emisiunii "Dansez pentru tine", informeaza postul de televiziune Pro Tv. Emisiunea "Dansez pentru tine" revine din vacanta pe data de 19 martie, in fiecare vineri, de la ora 20.30 la Pro Tv

"Voi incerca sa surprind publicul cu o schimbare de stil, cu o noua viziune, alegand astfel bucati muzicale cat mai diferite fata de stilul cu care l-am obisnuit", promite Edi Stancu, coordonatorul baletului si al coregrafiilor emisiunii.

Elena Voscoboinic a fost partenera lui Radu Valcan in sezonul 8 al emisiunii "Dansez pentru tine" si a fost mult comentata de presa, care presupunea ca are o relatie cu frumosul prezentator Acasa Tv.

Edi Stancu a adus in balet si alti membri noi descoperiti in urma unor preselectii organizate de el in mai multe orase din tara si din Republica Moldova. “Exista membri noi. S-au facut preselectii. Era nevoie de un suflu de energie pozitiva, prospetime si motivatie. ». O parte din dansatorii care au facut parte din baletul emisiunii in sezoanele trecute nu se vor mai regasi in noua componenta a trupei: “Am considerat ca munca pe care o facem aici nu are sorti de reusita decat daca constituie o prioritate pentru toti cei din trupa. Pentru ca dansul sa arate bine trebuie sa crezi in ideea de “TRUPA”!”, explica Edi Stancu schimbarile din balet.

Sursa: Dansezpentrutine.ro Autor: Adi.Vrauko, postat duminica, 14 martie 2010, 23:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri