Stiri

Elton John cheltuie cu nemiluita

Elton John cheltuie cu nemiluita

Se stie ca solistul britanic Elton John este genul de persoana care nu prea se uita la bani atunci cand este vorba despre confortul sau sau al celor la care tine. Cheltuielile sale au depasit insa toate limitele, astfel ca legendarul cantaret a ajuns in situatia de a avea o gaura in bugetul firmei sale de aproximativ 27 de milioane de lire sterline, relateaza site-ul Sky News.

Conform notelor de contabilitate din 2004, excentricul Elton John cheltuieste nu mai putin de 38.000 de lire sterline in fiecare luna pe flori si peste 5000 de lire sterline la veterinar pentru animalele sale de companie. De asemenea, conform acelorasi evidente, starul britanic poate cheltui dintr-un singur foc suma de 200.000 de lire sterline atunci cand ii face o vizita bijutierului sau din Londra.

Dar acest lucru nu ar trebui sa ne mai mire daca luam in considerare faptul ca Elton John a cheltuit suma frumusica de 3500 de lire sterline numai pentru peruca pe care a purtat-o la petrecerea pe care a organizat-o cand a implinit 50 de ani. De asemenea, intr-una din "escapadele" sale la cumparaturi din cursul anului trecut, Sir Elton John a reusit sa cheltuiasca nu mai putin de 500.000 de lire sterline intr-o singura zi, la o licitatie organizata de casa Christie's.

Cantaretul britanic, cunoscut si pentru extravaganta si frecventa cu care organizeaza petreceri care sunt foarte apreciate in lumea mondena londoneza, a recunoscut la un moment dat ca nu se pricepe sa-si administreze banii. "Am talent de compozitor dar nu am nici un fel de inclinatie pentru afaceri. Nu am pe nimeni caruia sa-i las banii mei. Sunt un barbat singur caruia ii place sa cheltuiasca", a declarat el. Si chiar asta face... anul trecut aparand pe strada la Londra "acoperit" cu diamante in valoare de nu mai putin de cinci milioane de lire sterline.

"Totul e pe picior mare cand vine vorba de Elton John. Castiga foarte multi bani si la ritmul in care ii cheltuieste trebuie sa continuie sa-i castige", a declarat contabilul Cliff Dane, care se ocupa de administrarea averii cantaretului britanic. Totusi nu toti banii lui Elton John se duc pe diamante sau pe peruci si flori. La sfarsitul acestei saptamani starul pop a fost numit cea mai generoasa persoana din Marea Britanie dupa ce, in cursul anului 2004, nu mai putin de 22 de milioane de lire sterline din averea sa au fost donate in scopuri caritabile.

Sursa: intercont - Ziua Autor: RooT, postat joi, 14 aprilie 2005, 11:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri