Stiri

Elton John vrea sa cante cu Lady Gaga pe coloana sonora a urmatorului "James Bond"

Elton John vrea sa cante cu Lady Gaga pe coloana sonora a urmatorului "James Bond"

Filmul cu numarul 23 din celebra serie James Bond (care momentan nu are un nume) urmeaza sa fie regizat de Sam Mendes si se preconizeaza ca va ajunge in cinematografe in 2011. Printre numele alese de organizatori pentru coloana sonora se numara Lady Gaga si Elton John.

Britanicul a declarat ca tanara Gaga este alegerea perfecta pentru coloana sonora a unui astfel de film si ca va fi incantat sa realizeze un duet alaturi de ea.

Conform sursei noastre, prezenta lui Lady Gaga pe coloana sonora nu e o certitudine, ea ar urma sa trimita producatorilor filmului o piesa originala, urmand ca un juriu de "specialisti" sa decida daca Gaga sau un alt artist candidat (Michael Buble si Amy Winehouse) va avea onoarea de a participa la realizarea coloanei sonore.

Tot ce avem momentan sunt mai mult zvonuri si probabil ca vor mai urma niste luni de negocieri, mai ales in contextul in care se pare ca lansarea filmului va fi totusi decalata in principal din dorinta de a realiza filmul in 3D. In acest context ne putem astepta la negocieri destul de stranse si in ceea ce priveste numele de pe coloana sonora, si nu ar fi exclus sa apara chiar si noi nume.    

 

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat marti, 06 aprilie 2010, 12:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri