Stiri

Emil Laghia, chitaristul trupei Compact, a fost omorat

Emil Laghia, chitaristul trupei Compact, a fost omorat

An negru pentru formatia Compact. Chitaristul trupei, Emil Valentin Laghia, a fost ucis in imprejurari deocamdata neelucidate. Parchetul de pe langa tribunalul Tulcea a anuntat ca tanarul muzician a fost gasit injunghiat cu mai multe lovituri de cutit, in locuinta sa din orasul Tulcea, vineri, in jurul orei 21.30.

Procurorul George Popovici a anuntat ca a fost retinut un supect, care a recunoscut ca l-a ucis pe chitarist, in urma unui scandal. Identitatea prezumtivului asasin nu a fost dezvaluita. Singurele informatii certe pe care le-a furnizat politia deocamdata sunt ca trupul neinsufletit al muzicianului a fost descoperit intamplator, iar crima a avut loc cu cinci zile inainte.

Emil Valentin Laghia avea 36 de ani si locuia impreuna cu concubina lui. El era membru al formatiei din 1991. Moartea lui Emil Laghia, in varsta de 36 de ani, vine la numai o jumatate de an de la moartea disparitia basistului Teo Peter, ucis intr-un accident de masina, pe 4 decembrie 2004.

Membrii trupei Compact sunt in doliu. 'Am pierdut un om deosebit, un muzician extrem de talentat si un prieten special. Emil va ramane vesnic in sufletele noastre. Dumnezeu sa-l odihneasca !''

Trupa Compact l-a pierdut pe 4 decembrie pe Teo Peter, intr-un accident de masina provocat de Comandantul Detasamentului Puscasilor Marini de la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.

Sursa: realitatea Autor: Anonymous, postat sambata, 04 iunie 2005, 19:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri