Stiri

Eminem a treia saptamana #1 in top Billboard 200

Eminem a treia saptamana #1 in top Billboard 200

Recovery e in mod cert un album de succes in SUA. Ultimul material Eminem se afla la cea de-a treia saptamana consecutiva pe primul loc in Billboard Top 200. Noile albume lansate de Big Boi sau Enriaue Iglesias nu au impresionat in prima saptamana.

Conform agentiei Nielsen Soundscan, Recovery s-a vandut in saptamana care s-a incheiat pe 11 iulie in 229.000 ceea ce face ca cifra totala sa ajunga la 1.3 milioane de copii.

Sade cu "Soldier of Love", a mai reusit in martie o astfel de performanta. O alta performanta, este cea a raperului canadian Drake al carui album "Thank me later" ramane pe locul doi tot pentru a 3-a saptamana consecutiv, cu vanzari totale de 783.000 copii.

Big Boi, fostul membru Outkast, a debutat cu "Sir Lucious Left Foot ... The Son of Chico Dusty", dar cele 62.000 de copii sunt foarte departe de performantele din trecut.

Enrique Iglesias si "Euphoria" lui au intrat in top pe locul 10, ceea ce nu e tocmai rau.

Nu ne oprim aici asupra clasamentului detaliat, (il aveti aici, pe www.billboard.com) va nmai spunem doar ca "Aphrodite" noul album al lui Kylie a debutat pe locul 19, o clasare foarte buna, depasita doar de locul 3 obtinut n 2003 cu "Fever"

Vanzarile sunt in continua scadere, atat fata de saptamana trecuta, cat mai ales fata de anul trecut. Ceea ce e ingrijorator pentru industria muzicala e mai ales faptul ca au scazut chair si vanzarile digitale (chiar daca nu cu valori atat de dramatice ca si in cazul copiilor fizice).
 

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 15 iulie 2010, 13:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri