Stiri

ESTETIKA & WELLNESS 2010 la Sala Palatului din Bucureşti

ESTETIKA & WELLNESS 2010 la Sala Palatului din Bucureşti

 

 Începutul primăverii aduce un eveniment de referinţă pentru lumea mondenă de pe la noi a VII-a ediţie a ESTETIKA & WELLNESS, va avea loc la Sala Palatului între 4-7 martie, vă va oferi ocazia de a întâlni vedetele din show-biz-ul autohton în ipostaze inedite:

 

Oana Turcu, secondată de Cristi Brancu, vă va întâmpina la standul Ardes Cosmetici, pentru a vă recomanda ultimele noutăţi din cosmetica naturală.

Andreea Esca, refăcută după accident, va fi alături de soţul Alexandre Eram, la standul Sonyamod.

Geanina Corondan, imaginea Laboratoarelor Thea Med, va participa şi la unul din show-urile de coafură oferite dumneavoastră în zilele ESTETIKA & WELLNESS.

Valentina Pelinel va fi acolo pentru o şedinţa de machiaj şi pentru a oferi autografe pe coperta revistei Les Nouvelles Esthetiques.

Francezul Eric Wittver, trainer al Buddhabar Attitude, concept al Georges V Spa, companie fiică a faimosului Buddhabar, vă invită la o şedinţă de masaj Tibetan, iar italianul Antonio Cerrone, faimos pentru conceptul său de petreceri în SPA, vă invită să probaţi un masaj cu foc.

Iuliana Marciuc, Catinca Roman, Luminiţa Nicolescu, Carmen Pleşea, Oana Lis, Florentina Opriş, Roxana Iliescu şi multe alte vedete vor fi alături de prietena lor, Carmen Okabe, organizatoarea ESTETIKA & WELLNESS, la deschiderea evenimentului, care marchează şi aniversarea a 7 ani de existentă a Les Nouvelles Esthetiques în România.

 

ESTETIKA&WELLNESS 2010 este în fapt o expoziţie de promovare şi vânzare de produse cosmetice profesionale pentru tratament facial şi corporal, produse de tratament, îngrijire şi vopsire a părului, produse dermatocosmetice şi parafarmaceutice, ustensile, instrumente şi accesorii pentru manichiură şi pedichiură, coafură, saune, aparate pentru bronzat, mobilier, echipamente şi accesorii pentru saloane de înfrumuseţare, centre de sănătate, SPA-uri, clinici şi cabinete medicale, aparatologie electroestetică/electromedicină, produse de machiaj, echipamente şi accesorii sportive, produse dietetice şi servicii destinate îngrijirii corporale.

 

În concluzie, evenimentul este fără îndoială unul de referinţă pentru toţi cei interesaţi de cosmetică, hairstyling, SPA, wellness şi medicină estetică, fie că vorbim de profesioniştii care activează în domeniu fie că vorbim de beneficiari. Pentru mai multe detalii legate de manifestare puteţi accesa siteul Les Nouvelles Esthetiques.

Sursa: www.comunicatemedia.ro Autor: Daimon, postat luni, 15 februarie 2010, 10:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri