Stiri

Europa League: Liverpool – Unirea Urziceni 1-0

Europa League: Liverpool – Unirea Urziceni 1-0

 

Singura echipa romaneasca ramasa in competitiile europene in aceasta primavara, Unirea Urziceni, si-a inceput ieri seara aventura in optimile Europa League pe celebra Anfield Road din Liverpool.

 

Unirea Urziceni condusa de pe banca in premiera de israelianul Ronny Levy s-a asezat bine in teren reusind sa inchida jocul, in ciuda unei dominari categorice cei de la Liverpool impunandu-se greu, cu un gol inscris abia in minutul 81 de Ngog.

 

Cormoranii lui Rafa Benitez au beneficiat ca in fiecare meci de sprijinul a 40 de mii de fani care au creat o atmosfera asa cum doar pe Anfield se poate intalni, prestatia lor fiind aceeasi ca in cazul unui derby cu Chelsea, Man U, Milan, Real sau Barca.

 

Brigada de arbitrii din Olanda, (care l-a iertat pe Riera de eliminare) condus următoarele echipe : Liverpool: Reina - Carragher, Skrtel, Agger, Fabio Aurelio - Mascherano, Aquilani (Pacheco 75) - Kuyt, Gerrard, Riera (Babel 63) - Ngog (Lucas 90).
Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - Paraschiv (Ricardo 86) - Onofraş (Marinescu 75), Pădureţu (Rusescu 90+1), I. Apostol, S. Frunză - Bilaşco.

 

Returul se va desfăşura peste o săptămână, joi, 24 februarie de la ora 20 pe stadionul Ghencea. Desi nu pune nimeni la indoiala faptuil ca Liverpool este echipa mai buna, rezultatul le da dreptul celor de la Unirea, precum si marilor optimisti sa spere intr-o calificare miraculoasa.

Sursa: www.gsp.ro Autor: Daimon, postat vineri, 19 februarie 2010, 09:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri