Stiri

Expoziţie foto METROART

Expoziţie foto METROART

Obişnuiţii metroului din Bucureşti vor avea parte de un eveniment cultural interesant la sfârşitul acestei săptămâni. Clubul Fotografa.ro are plăcerea de a ne invita la vernisajul expozitiei de fotografie "Metroart", în data de 12 februarie, de la ora 12, la staţia de metrou Victoriei 1.

 

Expoziţia este alcătuită din 40 de imagini realizate de fotografii Cristina Apostol, Andrea Blaga, Ionuţ Ciucanu, Doria Drăguşin, Katerina Nedelcu, Geo Pană, Marius Petrini, Ruxandra Popescu, Cristian Samoilă, Camelia Sirli, Radu Spiridon şi Angel Vamanu.

 

Expoziţia METROART se desfăşoară în perioada 12 februarie -12 martie 2010, şi aduce în faţa privitorilor o lume de lumini fugare, siluete anonime şi mistere, totul transpus cu multă măiestrie şi inspiraţie în fotografie.

 

Fotografa.ro este un proiect cultural de promovarea a fotografiei românesti, dezvoltat şi implementat de Asociatia Euroarte dintre proiectele derulate până în prezent de Asociaţia Euroarte amintim : Film documentar "Casa cu pisici" (coproducţie cu TVR Craiova); Cafeneaua fotografilor (4 editii); Homo Videns  (exprimare vizuală pentru tineri cu dizabilităţi auditive şi de vorbire); Photo Happening de 1 Martie; Workshop de fotografie cu Ami Vitale; Tabăra de fotografie Eforie 2008; Tabăra foto "Ecvestru" de la Sâncrai, jud. Covasna; Expoziţie de fotografie "Egalitatea de gen" la Bruxelles, 2008; Revista online de fotografie www.fotografa.ro cu galerie de portofolii.

 

Evenimentul a putut fi realizat cu sprijinul Metrorex SA şi Epson Romania, lider global in produse de imagine.

Sursa: www.comunicatemedia.ro Autor: Daimon, postat marti, 09 februarie 2010, 11:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri