Stiri

Fanclub.ro va prezinta Monden Info STUDIO – Ep 6: Smiley

Fanclub.ro va prezinta Monden Info STUDIO – Ep 6: Smiley

Colegii de la monden.info au o rubrica pe care eu o gasesc interesanta, Monden Info Studio. Astazi va oferim si noi episodul cu numarul 6, al carui erou principal este Smiley.

Iata insa materialul semnat de Edi:

Saptamanile trecute am filmat inca un episod din seria Monden Info STUDIO. Am fost cu Smiley si trupa lui la Ines Studio. Azi va prezentam inregistrarea live a piesei Trouble.

Am petrecut o zi intreaga in Ines Studio. Este unul dintre cele mai mari si mai performante studiouri de inregistrari din Romania. Printre cei care isi lucreaza materialele acolo se numara Stefan Banica Jr sau Loredana, iar pe orarul studioului in saptamana respectiva erau trecuti BUG Mafia si Hi-Q.

Trouble este inclusa pe albumul Plec pe Marte. Am mai inregistrat alte doua melodii plus un interviu video cu Smiley. Acestea vor fi publicate pe parcurs, in perioada urmatoare. Piesele au fost inregistrate de mai multe ori pana cand lui Smiley i s-a parut ca transmite exact ceea ce vrea sa transmita.

 

Asadar, fiti pe faza pe monden.info ca sa nu ratati urmatoarele materiale video, si pentru a le putea spune colegilor nostri pe cine ati vrea sa mai vedeti la aceasta rubrica.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 14 decembrie 2010, 10:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri