Stiri

Fara numar de la Inna!

Fara numar de la Inna!

 

De aproximativ doi ani, de cand s-a lansat pe piata Inna are deja 14 pictoriale, fiecare fiind realizate dupa o anumita poveste.

Ea nu schimba fotografii precum alte vedete, ci are unu si bun, astfel toate pozele poarta aceeasi semnatura, mai ales ca este singurul fotograf in fata caruia Inna s-a dezbracat atunci cand a pozat pentru coperta albumului “Hot”.

Inna se bucura de un succes la nivel international atat pe plan muzical cat si in segmental imaginii in care ea a investit bani seriosi.

Daca restul colegelor de breasla fac doua sau trei pictoriale pe an, Inna a atins recordul de 14, insa nu se opreste aici.

Cel mai ieftin pictorial al cantaretei a costat in jurul a 1.500 de euro, iar cel mai scump 5.000 de euro, in total ea a bagat 40.000 numai in poze.

Pentru ca majoritatea sunt facute dupa un anumit scenariu, cu o echipa numeroasa de profesionisti, Inna se poate mandri cu cele mai sexy pictoriale din showbiz.

Sedintele foto au avut o anumita ordine, unul a fost facut la Remat, altul s-a desfasurat pe malul marii, intr-un pavilon expozitional, pe un iaht si numai cateva in studio.

Sursa: cancan Autor: Florence, postat marti, 09 martie 2010, 09:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri